diner 

3 gangen menu voor 39,00

 

voorgerechten (los 12,00)

- 'flammkuchen' met romesco, gepofte zilverui, parmezaan en rucola
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks)de normandië met mignonette en citroen

- 'steak tartare' met kappertjes, ansjovismayonaise, cornichons en kaaskrekker 
- rode biet met karnemelkcrème, mierikswortel, komkommer en oude geitenkaas
- gefrituurde octopus met zwarte risotto, rode paprika en groene peper

 

hoofdgerechten (los 23,50)

- ravioli met eekhoorntjesbrood in erwtencrème met romanesco, ui en oude kaas
- ribeye met 'café beurre de paris', gegrilde kropsla, sjalot en brood
- rösti met prei, noten, truffel en saus van gruyère
- koningsvis met mosselen, veldslag, geprakte aardappel en mouclade
- gepocheerde kabeljauw met lardo, peterseliesaus, fijne groentes en mierikswortel

- kip 'bonne femme' van het spit met chips
speciaal van royaal (58,00)
- côte à l'os (1 kg) met salade, sc. bordelaise en friet

 

nagerechten (los 9,50)

- kazen met chutney en venkelzaadbrood
- 'rüdesheimer kaffee'
- omelette 'sibérienne'
- 'hemelse modder' met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (yoghurt-amarene, croccangelo, vanille)

- koffie compleet


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

diner 

3 gangen menu voor 39,00

 

voorgerechten (los 12,00)

- 'flammkuchen' met romesco, gepofte zilverui, parmezaan en rucola
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks)de normandië met mignonette en citroen

- 'steak tartare' met kappertjes, ansjovismayonaise, cornichons en kaaskrekker 
- rode biet met karnemelk-hangop, mierikswortel, komkommer en oude geitenkaas
- gefrituurde octopus met zwarte risotto, rode paprika en groene peper

 

hoofdgerechten (los 23,50)

- ravioli met eekhoorntjesbrood in erwtencrème met romanesco, ui en oude kaas
- ribeye met 'café beurre de paris', gegrilde kropsla, sjalot en brood
- gnocchi met gegrilde aubergine, antiboise en ricotta!
- koningsvis met mosselen, veldslag, geprakte aardappel en mouclade
- kabeljauw met mossel, kokkel, scheermes en bechamel in bladerdeeg

- kip 'bonne femme' van het spit met chips
speciaal van royaal (58,00)
- côte à l'os (1 kg) met salade, sc. bordelaise en friet

 

nagerechten (los 9,50)

- kazen met uichutney en venkelzaadbrood
- 'rüdesheimer kaffee'
- omelette 'sibérienne'
- 'hemelse modder' met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (yoghurt-amarene, croccangelo, vanille)

- koffie compleet