diner 

3 gangen menu voor 33,00

 

voorgerechten (los 10,00)

- 'flammkuchen' met romesco, gepofte zilverui, parmezaan en rucola
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen

- 'charcuterie' met runderham, tartaar, rillettes, bitterbal en pepermayonaise
- rode biet met gekarameliseerde uiencrème, hangop van karnemelk en crostini

 

hoofdgerechten (los 19,50)

- 'lasagna royale' met spinazie, gerookte walnoot en basilicum-bechamel
- gerookte spitskool met zoete aardappel, geroosterde amandel en gegrilde bosui
- koningsvis met gort, kokkels, zeekraal, venkel en sc. crustacea
- entrecote met friet, andijvie, paddestoelen, witlof, sjalot en sc. béarnaise
- kip 'bonne femme' van het spit met snijboon, bospeen en chips

menu de jour ( 55,00)
- cote a l'os (1kg) met gegrilde groenten, frieten, kalfsjus en sc. bordelaise

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgenchutney en venkelzaadbrood
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en hagelslag uit strijp
- luikse wafel met hangop, mandarijnenjam en vanille-ijs
- hemelse modder met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (vanille, yoghurtamarene en croccangelo)
- trifle met chocolade, cake, frambozenjam en tosca