diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandie met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met munster, rode ui, appel en geroosterde amandelen
- 'flammkuchen' crème fraîche, spek, ui en peterselie
- kalfslever met pompoen, rozijnen en bospaddenstoelen
- tartaar van makreel met dragon, appel, radijs, walnoot en mayonaise
- uiensoep met merg en crouton

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- kalfswang met risotto, meiknol, romanesco en kalfsjus
- schelvis met parelgort, zeekraal, kokkels en strandkabbensaus
- ravioli met auberginecrème, paddestoelen, pecorino en bechamel
- kip van het spit met rotisserie aardappel, bospeen en gebrande bloemkool
- entrecote met aardappelmousseline, andijvie, courgette en sc. hollandaise

 

nagerechten (los 8,50)

omelette sibérienne met karamel en passievrucht
- hemelse modder met crème anglaise, bosbes en tuille
- kazen met pruimencompote en venkelzaadbrood