diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandie met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met doruvael, rode ui, appel en geroosterde amandelen
- 'flammkuchen' crème fraîche, spek, ui en peterselie
- kalfslever met pompoen, bospaddestoelen en rozijnen
- uiensoep met merg en venkelzaadstengel
- makreel met appel, witlof, radijs, walnoten en citroenmayonaise

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- scholfilet met pastinaakpuree, kool, truffelaardappel en beurre noisette
- ravioli met aubergine, paddestoelen, spinazie, pecorino en bechamel
- kip van het spit met rotisserie aardappel, bospeen en gebrande bloemkool

- entrecote met gebakken andijvie, mousseline, courgette en sc. hollandaise

 

nagerechten (los 8,50)

omelette sibérienne met karamel en passievrucht
- citroentaart met meringue en amandel
- 'paris-brest' met rozebottelsorbet en sinaasappeljus

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood