diner 

3 gangen menu voor 33,00

 

voorgerechten (los 10,00)

- 'flammkuchen' met romesco, gepofte zilverui, parmezaan en rucola
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen

- 'charcuterie' met runderham, coppa di parma, bitterbal en pepermayonaise
- gepofte knol met gebakken bospaddestoelen, gepocheerd ei en citroenmayonaise
- rode biet met gekarameliseerde uiencrème, hangop van karnemelk en crostini

 

hoofdgerechten (los 19,50)

- lasagne 'puttanesca de napolitana' met gerookte walnoot en basilicum-bechamel
- tartelette met rode wijn-uiencompote, schorseneren, tallegio, grapefruit en granaatappel
- gerookte spitskool met zoete aardappel, geroosterde amandel en gegrilde bosui
- koningsvisfilet met parelgort, venkel, kokkels, zeekraal en krabbensaus
- entrecote met frites, portobello, witlof, andijvie en sc. béarnaise
- kip 'bonne femme' van het spit met snijboon, bospeen en chips

menu du jour (52,00)

côte à l'os (1,1 kg) met sc. bordelaise, knoflookjus,
groentes, frites en mayonaise

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met portsiroop en venkelzaadbrood
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- ijs uit eersel (croccangelo, appel, appeltaart)

- trifle met frambozen, ganache, cake en tosca
- luikse wafel met hangop, mandarijnenjam en frambozen ijs
- hemelse modder met crème anglaise en crumble