diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- 'flammkuchen' met pompoen, gornonzola, amandel en waterkers
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie
- gepofte knoflooksoep met gerookte walnoot en prei
- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen

- tagliatelle met bospaddenstoelen, spinazie, gepocheerd ei en truffel
-gegrilde asperge, aspergelinten en aspergemousse met oester en citrus-olie
- makreel ceviche met lamsoor, radijs en ansjovismayonaise

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- caldeirada met zeeduivel, roodbaars, vongole, aardappel en bieslook
- tortellini met paddestoelen, erwtencrème, kool, blauwe kaas en gerookte marloeske
- kip van het spit met pommes dauphine, peulen en sc. bordelaise
- entrecote met andijvie, mousseline, courgette en sc. bearnaise
- asperge brabançonne met ossentong, kriel, ei en peterselie

 

nagerechten (los 8,50)

rabarbersoesje met rabarbercompote, citrus crumble en vanille-ijs
- kazen met uiencompote en venkelzaadbrood
- gekarameliseerde asperges met karamel-ijs en grand marnier sabayon
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- citroen panna cotta met zwarte bessencoulis en kletskop