diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandie met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met doruvael, rode ui, appel en geroosterde amandelen
- 'flammkuchen' crème fraîche, spek, ui en peterselie
- pompoensoep met gebrande walnoot en komijn-olie
- roodbaars met linzen, knol, pompoen en mosterd beurre blanc

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- gepocheerde griet met schorseneren, snijbonen, kriel, roseval, hazelnoten en paprika-olie
- tartelette met uiencompote, prei, peterseliewortel en bospaddenstoelensaus
- kip van het spit met rotisserie aardappel, bospeen en groene kool

- entrecote met gebakken andijvie, mousseline, courgette en sc. hollandaise
- gepaneerde kalfsschnitzel met gepocheerde ui, spätzle en salie

 

nagerechten (los 8,50)

omelette sibérienne met karamel en vijgen
- citroentaart met hangop en blauwe bessencoulis
- poire belle hélène met vanille-ijs, chocoladesaus en tuille

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood