3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandië met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met provolone, rode ui en spinazie 
- 'flammkuchen' met pancetta, sjalotje en tijm
- charcuterie met steak tartare, coppa di parma, pastrami en rettich
- 'pulpo a la gallega' met roseval, zeezout en olijfolie


 

hoofdgerechten (los 19,00)

- sliptong met zeekraal, krieltjes en beurre clarifié
- artisjok met limoencouscous, gedroogde tomaat, venkel en citrus-olie
- boeuf 'la roche' met spruitjesstamppot, spekjes en kalfsjus
- kip van het spit met pommes dauphine, bospeen en romanesco

 

nagerechten (los 8,50)

omelette sibérienne met bosbes en karamel
- dame blanche à table
- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandië met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met provolone, rode ui, spinazie en amandelen
- 'flammkuchen' met pancetta, sjalotje en basilicum
- charcuterie met steak tartare, coppa di parma, pastrami en zoetzure rettich
- vissoep met heek, rouille en tomatenbrunoise
- panzanella met burrata, rode ui en olijf

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- heilbot met krieltjes, kool, lamsoor en hollandaise
- handgedraaide tagliatelle aglio olio met gepocheerd ei en spinazie
- diamanthaas met lardi di colannata, aardappelmousseline, bloemkool en rode wijnjus
- kip van het spit met pommes dauphine en appelcompote
- bouchot mosselen met aioli, venkel, bleekselderij en crouton

 

nagerechten (los 8,50)

- ijs 'pastry club' met karamel en chocolade
- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- croque en bouche met creme pat, koffie-ijs, karamel en atsina cress