diner 

3 gangen menu voor 33,00

 

voorgerechten (los 10,00)

- 'flammkuchen' met romesco, zilverui, parmezaan en rucola
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen

- 'charcuterie' met prepare van 'blancbleu de belge', runderham, rillettes, bitterbal en pepermayonaise
- gepofte knol met gebakken bospaddestoelen, gepocheerd ei en citroenmayonaise
- aardperensoep met blauwe kaas en amandel

 

hoofdgerechten (los 19,50)

- lasagne 'puttanesca de napolitana' met gerookte walnoot en basilicum-bechamel
- geitenkaas met rode biet, balsamicostroop en rettich uit het zuur
- koningsvisfilet met parelgort, gestoofde venkel, kokkels, zeekraal en sc. crustacea
- entrecote met frites, portobello, witlof, andijvie en sc. béarnaise
- kip 'bonne femme' van het spit met snijboon, bospeen en chips

menu du jour (55,00)

côte à l'os van de limburgse bonte koe (1 kg) met sc. bordelaise,
knoflookjus, frites en groentes

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- crème brûlée met citroenmelisse en framboos-ijs
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- ijs uit eersel (croccangelo, limoen, mandarijnyoghurt)

- trifle met chocolade ganache, cake en tosca
- wafel met hangop, mandarijnenjam en appel-kaneelijs