diner 

3 gangen menu voor 33,00

 

voorgerechten (los 10,00)

- 'flammkuchen' met romesco, zilverui, parmezaan en rucola
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen

- 'charcuterie' met runderham, steak tartare, rillettes en borst van eend, bitterbal en pepermayonaise
- gepofte knol met gebakken bospaddestoelen, gepocheerd ei en citroenmayonaise
- rode biet met gekarameliseerde uiencrème, hangop van karnemelk en crostini

 

hoofdgerechten (los 19,50)

- lasagne 'puttanesca de napolitana' met gerookte walnoot en basilicum-bechamel
- tartelette met rode wijn-uiencompote, schorseneren, tallegio, grapefruit en granaatappel
- geitenkaas met rode biet, rode portsiroop en rettich uit het zuur
- gerookte spitskool met zoete aardappel, geroosterde amandel en gegrilde bosui
- koningsvisfilet met parelgort, venkel, kokkels, zeekraal en sc. crustacea
- entrecote met frites, portobello, witlof, andijvie en sc. béarnaise
- kip 'bonne femme' van het spit met snijboon, bospeen en chips

menu du jour (55,00)

côte à l'os van de limburgse bonte koe (1 kg) met sc. bordelaise,
knoflookjus, frites en groentes

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- ijs uit eersel (croccangelo, framboos en boerenjongens)

- trifle met frambozen, cake en tosca
- luikse wafel met hangop, mandarijnenjam en appel-kaneel ijs
- hemelse modder met crème anglaise en crumble