diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandie met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met champignons, rode ui, rucola en pijnboompitten
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie
- linzensoep met room en winterkers
- langoustine met risotto, bosui chipje en bisque

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- kabeljauw met spitskool, uiencompote, gekonfijte roseval en bietenholandaise
- tompouce met bonen, paprikacrème en huisgemaakte kaas 
- kip van het spit met rotisserie aardappel, bospeen en gepocheerde ui

- entrecote met andijvie, mousseline, courgette en sc. hollandaise

 

nagerechten (los 8,50)

omelette sibérienne met karamel en vijgen
- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- gekarameliseerde appel met witte chocolade ganache en crumble