diner 

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- 'flammkuchen' met pompoen, gornonzola, pompoenpitten en waterkers
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- salade met gele en rode biet, paté en crouton
- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen
-doradetartaar met bieslook, hazelnoot, zoetzure bloemkool en gerookte marloeske
- courgettesoep met knäckebröd, gepofte paprika en peper-olie
- rosbief met uiencompte, kappertjes, radijs en pepermayonaise

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- lasagne 'puttenesca de napolitana' met gerookte walnoot en basilicum-bechamel
- kip van het spit met appel-salie compote, rauwkost en chips
- entrecote met gemarineerde knol, gegrilde pompoen en krieltjes
- schol met kool, koolrabi en saffraan beurre blanc

-  roodbaars met panade van basilicum en lavas, limoenrisotto, lamsoren en erwtjes

 

menu du jour (52,00)

côte à l'os (1kg) van 'limburgse bonte koe' met sc. béarnaise en 
kalfsjus, groenten en friet (v.a. 2 personen)

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- brownie met karamel, sorbet en witte chocolade ganache
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- geglaceerde peer, appel, sinaasappel met sabayon
- madeleine met chocoladesaus, nootjes en mandarin anglaise