diner 

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- 'flammkuchen' met tomaat, crème fraîche, rode ui, parmezaan en oregano
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen
- ceviche van nieuwe haring met aardappelsalade, gepofte prei en appel
- 'charcuterie' met rosbief, runderham, bitterbal, ganzenlever en crouton
wild zwijn stoof met bataat, knol, sherry-rozijnen en zuurkool

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- lasagne 'puttanesca de napolitana' met gerookte walnoot en basilicum-bechamel
- geitenkaas met rode biet, balsamicostroop, gepofte rijst en rettich uit het zuur
- pietermanfilet met gnocchi, bospeen, spitskool en dragon beurre blanc
- kip van het spit 'bonne femme' met winterpeen en chips
- hert met rode kool, spruiten, mousseline, stoofpeer en chocoladejus

menu du jour (52,00)

côte à l'os (1kg) van 'limburgse bonte koe' met sc. hollandaise en 
kalfsjus, groenten en friet (v.a. 2 personen)

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met kakicompote en venkelzaadbrood
- brownie met karamel, appel kaneelijs en witte chocolade ganache
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- crème brûlée met citroenmelisse en limoen-ijs

- trifle met cake, framboos, braam en amandeltoska
- gebakken mandarijn met tuille, sabayon en mandarijnenijs