diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- bloemkoolsoep met room, bosui en sinaasappel-olie
- 'flammkuchen' met pompoen, gornonzola, amandel en waterkers
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- salade met gele en rode biet, paté en crouton
- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen
- makreel ceviche met radijs, lamsoor, wilde rijst en ansjovismayonaise
- tartaar van kabeljauw met komkommer, aardappel, tomaat en dille

 

hoofdgerechten (los 19,00)

-frittata van aardappel, groente en ei, mousseline en parmesaan
-tortellini met paddestoelen, erwtencrème, kool, blauwe kaas en gerookte marloeske
- kip van het spit met appel-salie compote, rauwkost en chips
- harderfilet met aardappelpuree, snijbonen, zeekraal en wortelsaus
- entrecote met wortel, broccoli-crème en antiboise

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- gegrilde ananas van de barbecue met yoghurt-ijs, hangop en lavendel
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- hemelse modder met crème anglaise, aardbeien en karamelijs
- chocolade en citroen panna cotta met zwarte bessencoulis en koek

 

menu du jour (52,00)

côte à l'os (1kg) van 'limburgse bonte koe' met sc. béarnaise en 
kalfsjus, groenten en friet (v.a. 2 personen)