diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- gazpacho van doperwten met hangop, munt en knäckerbröd
- 'flammkuchen' met pompoen, gornonzola, pompoenpitten en waterkers
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- salade met gele en rode biet, paté en crouton
- oesters (4 stuks) met mignonette en citroen
- makreel ceviche met radijs, lamsoor, wilde rijst en ansjovismayonaise
- kabeljauw met komkommer, aardappel, tomaat en dille

hoofdgerechten (los 19,00)

- lasagne 'puttenesca de napolitana' met gerookte walnoot en basilicum-bechamel
- kip van het spit met appel-salie compote, rauwkost en chips
- entrecote met knol, witlof en citrusjus
- sliptong met aardappel van de barbecue, 
remoulade en kropsla

menu du jour (52,00)

côte à l'os (1kg) van 'limburgse bonte koe' met sc. béarnaise en 
kalfsjus, groenten en friet (v.a. 2 personen)

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- gegrilde ananas van de barbecue met yoghurt-ijs, hangop en lavendel
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag
- mangotaart met aardbeienijs en bessen
- chocolade en citroen panna cotta met zwarte bessencoulis en koek