3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandie met mignonette en citroen
- tartaar van 'black angus' met brioche, hazelnoot en morieljesmayonaise
- 'flammkuchen' met geitenkaas, rode ui, amandel en spinazie
- 'flammkuchen' met ui, crème fraîche en spek
- ceviche van dorade met gezuurde room en tomaat
- paprikasoep met knoflookcrouton en waterkers

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- schelvis met limoengort, venkel en beurre blanc
- tagliatelle met morieljes, gepocheerd ei en gepofte aubergine
- kip van het spit met krieltjes in knoflookolie, spitskool en bospeen
- ribeye met pommes gratin, prei, knolcrème en gerookte knoflookjus

 

nagerechten (los 8,50)

- hemelse modder met crème anglaise en rood fruit
- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- ijs 'pastry club' met karamel en chocolade