3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandië met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met provolone, rode ui en spinazie 
- 'flammkuchen' crème fraîche, spek en ui
- charcuterie met brabantse worst, gerookte eendenborst, coppa di parma en rettich
- 'pulpo a la gallega' met roseval, zeezout en olijfolie

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- lamskotelet,lamszwezerik en lamsbitterbal met choucroute en bieten
- tagliatelle met langoustine, schelvis, kokkels, lamsoren en bisque van strandkrabben
- diamanthaas met gebrande bloemkool, mousseline, witlof en kalfsjus
- kip van het spit met pommes dauphine, bospeen en romanesco

 

nagerechten (los 8,50)

omelette sibérienne met karamel en vijg
- biscuit au chocolat met koffie-ijs en bosbes
- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood