3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandie met mignonette en citroen
- charcuterie met rouleaux van kip, pastrami, coppa di parma en zoetzure groentes
- 'flammkuchen' met provolone, rode ui, spinazie en amandelen
- 'flammkuchen' met ui, crème fraîche en spek
- vissoep met heek, kokkels en rouille-crouton

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- rode poon met saffraanrisotto, bosui, lamsoor en oester beurre blanc
- tagliatelle met morieljes, gepocheerd ei en gepofte aubergine
- kip van het spit met krieltjes in knoflookolie en coleslaw
-diamanthaas met marloeske, geroosterde bloemkool en rozemarijnjus

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- ijs 'pastry club' met karamel en chocolade
- omelette sibérienne