diner (vanaf 18.00u)

3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandie met mignonette en citroen
- 'flammkuchen' met asperges, spruitjes en oesterzwammen
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie
- aspergesoep met ei en cresson
- langoustine met risotto, geroosterde bosui en bisque
- tagliatelle met bospaddenstoelen, gepocheerd ei en truffel

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- kabeljauw met spitskool, uiencompote, gekonfijte roseval en bietenhollandaise
- tompouce met paprika crème, bonen en zelfgemaakte kaas
- kip van het spit met aardappelwafel, peulen en sc. bordelaise
- entrecote met andijvie, mousseline, courgette en sc. bearnaise
- sukade met zoete aardappel, spruitjes, cherrytomaatjes en gerookte marloeske

 

nagerechten (los 8,50)

omelette sibérienne met karamel en vijgen
- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- gekarameliseerde appel met zoetzure crème en koekkruimel
- rüdesheimer kaffee met geslagen room en 'hilfrawa' hagelslag

- citroen panna cotta met zwarte bessencoulis en kletskop