3 gangen menu voor 32,00

 

voorgerechten (los 9,50)

- oesters de normandië met mignonette en citroen
- charcuterie met steak tartare, pastrami, coppa di parma en zoetzure rettich
- 'flammkuchen' met geitenkaas, rode ui, spinazie en amandelen
- 'flammkuchen' met ui, crème fraîche en spek
- vissoep met heek, kokkels en rouille-crouton

 

hoofdgerechten (los 19,00)

- heilbot met saffraanrisotto, bosui, lamsoor en oester beurre blanc
- tagliatelle met morieljes, gepocheerd ei en gepofte aubergine
- kip van het spit met krieltjes in knoflookolie en coleslaw
- diamanthaas met lardi di collanata, aardappelmousseline, wortel, bloemkool en rode wijnjus

 

nagerechten (los 8,50)

- kazen met vijgencompote en venkelzaadbrood
- ijs 'pastry club' met karamel en chocolade
- brownie met witte chocolademousse en ananas