3 gangen menu voor €39,00
voorgerechten (los €12,00)
- 'flammkuchen' met 'oudwijker' blauwe kaas, peer en geroosterde walnoot
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie
- vichyssoise met gerookte makreel of niet
- octopus en spek met zwarte rijst, rode paprika en groene peper
- oesters 'de normandie' (4st) met mignonette en citroen
- terrine van hert met witlof en eekhoorntjesbrood
hoofdgerechten (los €23,50)
- ribeye met 'café beurre de paris', gegrilde kropsla, sjalot en brood
- reebiefstuk met aardappel, snijbiet, tuinkers en rabarberjus
- harderfilet met 'bouchot' mossel, linzen, kool, mierikswortel en peterseliesaus
- in zoutkorst gepofte ui met parelgort, hüttenkäse, gedroogde roze bes en pijnboompit
- risotto met koningsoester, spinazie, hazelnoot en parmezaan
speciaal van royaal
- côte à l'os (1 kg) met salade, sc. bearnaise en friet (€68,00)
- kreeft (oosterschelde) met rabarber-basilicum salade, friet en boterjus (€12,00 per 100gr)
nagerechten (los €9,50)
- 'rüdesheimer kaffee'
- tarwe griesmeel met koffiekruim en pompoenolie
- kazen met vijgencompote en kaaskrekker
- 'hemelse modder' met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (amarena, vanille, croccangelo)
- koffie compleet