3 gangen menu voor €39,00
voorgerechten (los €12,00)
- 'flammkuchen' met romesco, geroosterde amandel, zilverui en parmesaan
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie
- vichyssoise met gerookte makreel of niet
- gepofte rode biet en meiraap met radijs, gekarameliseerde ui en karne
- oesters 'de normandie' (4st) met mignonette en citroen
- terrine van kalf met salade en rabarber
hoofdgerechten (los €23,50)
- ribeye met raapsteeltjes, mosterdroom en 'opperdoezer ronde'
- 'pata negra' met gezuurde witte kool, mille feuille van aardappel en mosterdjus
- makreel met linzen, prei, gremolata, zeekraal en mouclade
- lasagna van topinamboer, aubergine, postelijn, tomaat en kappertjes
- risotto met tuinbonen en doperwten, 'beurre monté' en nog een scheutje erwt
speciaal van royaal
- côte à l'os (1 kg) met salade, sc. bearnaise en friet (€68,00)
- kreeft (oosterschelde) met rabarber-basilicum salade, friet en boterjus (€15,00 per 100gr)
nagerechten (los €9,50)
- 'rüdesheimer kaffee'
- 'panna cotta' met veenbes, pompoenpit en jus de port
- kazen met perencompote en kaaskrekker
- 'hemelse modder' met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (amarena, vanille, boerenjongens)
- koffie compleet