diner 

3 gangen menu voor €39,00

 

voorgerechten (los €12,00)

- 'flammkuchen' met 'oudwijker' blauwe kaas, peer en geroosterde walnoot
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie
- gepofte rode biet met knol, rabarber, geitenkaas en basilicum
- 'pasteis de bacalhau' met zwarte linzen, tomaat en garnalenjus

- oesters 'de normandie' (4st) met mignonette en citroen

- 'charcuterie' met spaanse runderham, terrine, tartare en een croquette

hoofdgerechten (los €23,50)

- ribeye met 'café beurre de paris', gegrilde kropsla, sjalot en brood
- hazerugfilet met hazepeper, marloeskes, spruiten en 'opperdoezer ronde'

- koningsvis met groene bonen, bloemkool, kubusjes en beurre blanc
- gebrande prei met rösti, schorseneren, gruyère, amandel en truffel
- risotto met koningsoester, spinazie, hazelnoot en parmezaan

speciaal van royaal
- côte à l'os (1 kg) met salade, sc. bearnaise en friet (€68,00)
 - kreeft (noordzee) met rabarber-basilicum salade, friet en boterjus (€12,00 per 100gr)

 

nagerechten (los €9,50)

- 'rüdesheimer kaffee'
- 'pien de chien' met boerenjongens en room
- kazen met vijgencompote en kaaskrekker
- 'hemelse modder' met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (amarena, vanille, croccangelo)

- koffie compleet