diner 

3 gangen menu voor €39,00

 

voorgerechten (los €12,00)

- 'flammkuchen' met rode biet, rode ui, mierikswortel en dille
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie

- oesters (4 stuks)de normandie met mignonette en citroen

- terrine van varken en kalf met venkelzaadcrouton en kruidenmayonaise
- gestoofde prei met gerookte zure room, gebrande citroenboter en brood
- rode mulfilet 'en croûte' met zwarte linzen, tomaat en garnalenjus

hoofdgerechten (los €23,50)

- hert met gepofte rode biet, karnemelkcrème, uiencompote en jus van krieken
- ribeye met 'café beurre de paris', gegrilde kropsla, sjalot en brood
- koningsvis met zwarte rijst, groene bonen, lardo en ossenstaart
- bloemkool met romesco, hazelnoot, geconfijte ui en citrusroom
- gestoofde spruitjes met gruyère, truffel, schorseneren, amandel en rösti

speciaal van royaal
- côte à l'os (1 kg) met salade, sc. bordelaise en gepofte aardappel (€58,00)
 - kreeft (noordzee) met rabarber-basilicum salade, friet en boterjus (€10,00 per 100gr)

 

nagerechten (los €9,50)

- kazen met chutney en kaaskrekker
- 'rüdesheimer kaffee'
- nougatientje'
- 'hemelse modder' met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (yoghurt-amarene, croccangelo, vanille)

- koffie compleet