diner 

3 gangen menu voor €39,00

 

voorgerechten (los €12,00)

- 'flammkuchen' met romesco, geroosterde amandel, zilverui en parmesaan
- 'flammkuchen' met spek, crème fraîche, ui en peterselie
- vichyssoise met gerookte makreel of niet
- gegrilde aubergine met ricotta, romesco en salie

- oesters 'de normandie' (4st) met mignonette en citroen

- 'tarte tatin' van witlof met eendenborst en eendenlever

hoofdgerechten (los €23,50)

- ribeye met beurre 'café de paris', gebakken botersla, sjalot en brood
- 'pata negra' met gezuurde witte kool, mille feuille van aardappel en mosterdjus

- makreel met linzen, prei, gremolata, zeekraal en mouclade
- gebakken spruiten en topinamboer met rösti, gruyère en truffel
- risotto met koningsoester, spinazie, hazelnoot en parmazaan

speciaal van royaal
- côte à l'os (1 kg) met salade, sc. bearnaise en friet (€75,00)
 - kreeft (noordzee) met rabarber-basilicum salade, friet en boterjus (€15,00 per 100gr)

 

nagerechten (los €9,50)

- 'rüdesheimer kaffee'
- 'panna cotta' met veenbes, pompoenpit en jus de port
- kazen met abrikozencompote en kaaskrekker
- 'hemelse modder' met crème anglaise en amandel
- ijs uit eersel (amarena, vanille, boerenjongens)

- koffie compleet


 

'